Een sportschool Badhoevedorp

sportschool Badhoevedorp

Ben je op zoek an een sportschool Badhoevedorp? Dan ben je bij Physiq aan het juiste adres voor een perfecte op maat gemaakte personal begeleiding. Er bestaat geen betere begeleiding dan het sporten onder begeleiding van en personal trainer . Op deze manier zul je echte en duurzame resultaten behalen op het gebied van fitness. 

Trainingen voor iedere sporter ongeacht het niveau 

De ervaren personal trainers van Physiq zijn zo opgeleid dat zij elke sorte kunnen begeleden oms terker of fitter te worden ongeacht het niveau. Er wordt namelijk gewerkt met bewezen concepten om er zo achter te komen wat voor jou werkt. Voordat je specifiek zult gaan trainen op jouw persoonlijke doelstellingen zal er vanuit de basis worden gestart. Wanneer je de techniek goed onder de knie hebt en de oefeningen in de juiste houding uitvoert zal er worden gefocust op jouw persoonlijke doelstellingen. Alle personal trainers zijn erg gepassioneerd en gedreven en brengen tijdens de trainingen enthousiasme over zodat je gemotiveerd blijft om door te gaan. 

sportschool Badhoevedorp
Processed with MOLDIV

Het consumeren van de voeding die jij lekker vindt

Voeding is van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten. Voordat je van start gaat met de training zal er daarom ook eerst een intake gesprek plaats vinden waar je het uitgebreid zal gaan hebben over jouw persoonlijke doelstellingen jij wilt bereiken en jouw huidige voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen op basis van voeding die jij lekker vindt.