Alle spullen voor de watersport vindt u bij Nauticashop

Nauticashop

Zit u in de watersport en heeft u producten nodig? Dan bent u bij Nauticashop aan het juiste adres! Zij verkopen vele producten en hebben een zeer uitgebreid assortiment. Door het brede assortiment is het mogelijk om al producten die u nodig heeft, in één keer te bestellen op één website. Dit scheelt een hoop tijd!

Het assortiment van Nauticashop

Bij Nauticashop verkopen ze veel verschillende producten zoals ankers en aanleg artikelen, dekbeslag, water- en tanksystemen, boordverlichting en elektra, navigatie, vlaggen maar ook touwen, gereedschap en kleding. U kunt alles vinden wat u maar nodig heeft!

NauticashopVeilig betalen en verzenden

Heeft u producten besteld of bent u van plan om producten te bestellen bij Nauticashop? Dan kunt u ervoor uit gaan dat u veilig betaald en uw bestelling snel en veilig verzonden wordt. Bij nauticashop hebben ze namelijk veel betaalmogelijkheden die regelmatig gebruikt worde. Daarnaast werken ze samen met PostNL waardoor u een track and trace code krijgt opgestuurd en u uw bestellen van A tot Z kunt volgen.

Retourneren

Nauticashop probeert alle producten naar wens af te leveren en te geven waar u het recht op heeft. Soms gebeurd het dat een product toch niet helemaal naar wens is en dan kunt u binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen na aankoop het product retourneren.

Contact

Nauticashop is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Buiten deze uren hebben zij ook een standby nummer voor alle spoed vragen.