Wat houdt bootcamp Roosendaal in

DST_smallgroup

Bootcamp Roosendaal is het sporten in een groepsverband, dit gebeurd in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Je kunt via deze manier fit, sterk, soepel, strak en ik de buitenlucht in beweging zijn. Als het sporten in een sportschool niks voor jou is is bootcamp een goede oplossing. De kenmerken van de training zijn dan ook:

  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in de buitenlucht
  • Uitdagende omgeving
  • In groepsverband je conditie en je (spierkracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Op je eigen niveau trainen
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

De bootcamp training bestaat onder andere uit: : hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Het is de ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Hoe zit de training in elkaar

De bootcamp Roosendaal training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Of het nou goed of slecht weer is, het gaat altijd door. De focus bij de training ligt vooral op de goede uitvoering van de oefening. Je leer iedere dag technieken van een andere oefening en iedere training sluit je af met een finisher, zodat iedereen voldaan naar huis gaat. Er zijn 2 soorten bootcamplessen: je hebt de reguliere bootcamp lessen, deze vinden altijd plaats in de buitenlucht. De oefeningen tijdens deze bootcamp doen je voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor is de intensiteit vrij hoog ,waardoor dit niet voor iedereen geschikt is. Als tweede training hebben ze de all level bootcamp lessen. Deze lessen bevatten invloeden uit crossfit – strongman – gewichtheffen en natuurlijk bootcamp. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.