Waar denk je aan bij het woord Bull’s?

Natuurlijk aan het Engelse woord voor stieren. Misschien ook aan de Chicago Bulls. Een Amerikaans basketbal team in de NBA. Bij de Chicago Bulls speelde de bekende basketballer Michael (air) Jordan. Ook weer bekend van de Nike Air schoenen. Natuurlijk speelde hier nog veel meer bekende Amerikaanse basketballers, maar waar denk je nog meer aan bij het woord Bull’s. het is ook een merk voor fietsen. Specifiek de sportievere fietsen zoals mountainbikes en tracking fietsen.

Waar wil ik eigenlijk heen?

Bull's

Er zullen niet veel mensen zijn die bij het woord Bull’s denken aan de sport darten. Op zich is dit al een discussie. Is darten een sport? Er zijn mensen die zeggen het is geen sport, maar als dammen en schaken als sport gezien worden, dan lijkt het me wel duidelijk. Ik zeg dat darten wel degelijk een sport is. . Als je kijkt hoeveel tijd, energie, sponsoring en geld een darter in zijn carrière steekt, wijkt dit niet veel af van een voetballer. Het is een iets mindere blessure gevoeligere sport, maar ook dit kan gebeuren.

Het merk

Dit is een beginnend merk in dart spullen. Het bedrijf vindt zijn ontstaan in Duitsland en is komen overwaaien naar andere Europese landen. Bull’s heeft, heel slim, in meerdere landen professionele darters die ze sponseren. Voor Nederland is dit Dirk van Duijvenbode. Het merk wil graag groeien als dart merk. Als je kijkt wat ze allemaal in hun assortiment hebben, keuze te over. Qua kwaliteit is er voor eenieder wel wat aanwezig. Dartsets in de range van 12 tot 100 euro. Afhankelijk van materiaal, ontwerp en welke darter zijn naam eraan verbindt, natuurlijk. In Nederland kun je bij verschillende dartshops Bull’s spullen bestellen. Mij viel de webshop www.xxldartshop.nl op. Een erg mooie site van een beginnende dartshop. Er zijn nog niet veel reviews van deze site, maar misschien leuk om eens iets te bestellen en te kijken hoe het gaat. Heb ik ook gedaan en levering was er binnen 2 dagen, met een goede administratieve afhandeling van factuur en doorgeven van track en trace code.