Tip voor een gym Den Haag

Logo-all-about-you-gym

Als je moeite hebt met het behalen van je doelen op het gebied van fitness bij een gym Den Haag dan is personal training of het volgen van groepslessen de ideale oplossing voor jouw probleem. 

De grote voordelen van personal training 

Bij een gym Den Haag waar personal trainers werkzaam zijn zul je onder begeleiding van een deskundige personal trainer gaan sporten. Bij deze 1 op 1 training zal alle focus liggen op het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Op deze manier zul je geen moeite meer hebben met het behalen van jouw doelen. Je zult onder begeleiding gedisciplineerd training waarbij je de specifieke en verschillende oefeningen die de personal trainer jouw opgelegd uitvoeren. Personal training is geschikt voor het afvallen, fitter worden, je figuur verbeteren of juist voor het specifiek training voor een sport of sportprestatie. De personal trainer zal je tijdens deze trainingen begeleidingen zodat je alles uit jezelf haalt en de oefeningen in de juiste houding uitvoert. 

De essentie van de juiste voeding 

Bij personal training draait het niet alleen om het trainen, een ander super belangrijk aspect is het consumeren aan de juiste voeding. De voeding bepaalt namelijk voor 70 tot 80 procent of jij jouw persoonlijke doelstellingen behaald. Voeding geeft namelijk energie, wanneer je dus te weinig eet zal je stofwisseling niet op gang komen waardoor de spieren die je training niet goed kunnen herstellen. Voeding is dus brandstof maar ook herstel voor het gehele lichaam. Het is daarom super belangrijk om te bepalen wat je eet, wanneer je dit eet en hoeveel je eet. Bij alle doelstellingen passen verschillende soorten voedingspatronen.