Super goede begeleiding tijdens de pilates in Wateringen

pilates Wateringen

Tijdens mijn training van pilates in Wateringen, ben ik een stuk flexibeler geworden. Ook is mijn omvang een stuk afgenomen en daar ben ik bijzonder blij mee. De lessen worden gegeven in een ruimte waar je op een mat gaat liggen. Vanaf hier onderga jij de speciale bewegingen die door Karin Duijvestijn worden gegeven. Het enige wat je hier mee hoeft te nemen is een handdoek en een flesje water. Omdat ik in het begin niet precies wist wat ik tijdens deze lessen kon verwachten, heb ik een proefles genomen. Deze kost slechts €5,- en hiermee kon ik zelf bepalen of ik hiermee door wilde gaan.  pilates Wateringen

Bijzonder leuke proefles van pilates in Wateringen

Vanaf het moment dat ik een proefles had genomen, ben ik helemaal om. Wat een geweldige lessen, die ook op een bijzonder goede manier worden gegeven. Voorheen had ik vaak last van mijn rug, maar dat is nu al een stuk minder. Voordeel van deze lessen is ook, dat als iets niet lukt, je op een andere manier bepaalde oefeningen gaat uit proberen. Karin Duijvestijn weet als geen ander hoe zij het beste pilates in Wateringen moet geven. Zij heeft hier immers een diploma voor gehaald en is dus een gediplomeerde lerares.