Naar de duikschool in Roermond

duikschool Roermond

Nog niet zo heel lang geleden ben ik begonnen met onder water zwemmen bij de duikschool in Roermond. Dit wilde ik als klein kind al, maar daar waren nooit de middelen voor. Mijn ouders hadden meerdere kinderen en daarom was elke stuiver een must om te overleven. Gelukkig heb ik nu wel de middelen om eindelijk mijn droom uit te laten komen. Samen met zijn zoontje zijn wij aan deze lessen begonnen. Natuurlijk zitten wij in aparte groepen, maar de leerstof blijft hetzelfde.Zo zijn kwaliteit en veiligheid twee zeer belangrijke aspecten tijdens de beoefening van deze sport.  duikschool Roermond

Introductieles

Wil jij ook kennis maken met de duikschool in Roermond, maar weet je niet of het jou wel ligt, neem dan een introductieles. Hier kan je zelf ervaren of deze sport iets voor jou is. Besluit je een maand nadat je deze les hebt gehad om je in te schrijven voor een  PADI Open Water Diver cursus krijg je de kosten van de introductieles vergoed.

Wil jij meer te weten komen over deze sport, kijk dan eens op de website of neem telefonisch contact met hun op. Op hun website staat heel veel informatie en wie weet ben jij eerdaags de schoonheid onder water aan het bewonderen.