Fysiotherapie Veenendaal: jouw specialist in fysiotherapie en meer

Fysiotherapie Veenendaal

Ellekoot is een fysiotherapie in Veenendaal. Je kunt er terecht voor al je lichamelijke klachten. Voor zowel korte therapie als chronische klachten. Je kunt de praktijk zowel online als via de telefoon bereiken. De standaard openingstijden van de praktijk is op maandag, dinsdag van 7.30 – 21.00 uur. Op woensdag en vrijdag van 7.30 – 18.00 uur, en op donderdag van 7.30 – 18.00 uur. In het weekend is de praktijk gesloten. Ook is er een oefenzaal. Deze is open op de volgende dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze informatie kan je ook terugvinden op hun website.

Spieren

Shockwave therapie bij fysiotherapie in Veenendaal

Sinds kort is er in deze praktijk shockwave therapie mogelijk. Deze therapie is onder andere erg effectief bij een groot aantal therapeutische toepassingen. Denk aan ongemakken en pijnklachten zoals een tenniselleboog en golferselleboog, hielspoor en een blessure aan de achillespees, maar ook aan klachten zoals spanningshoofdpijn, de ziekte van Ledderhose en Lumbago. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor cosmetische doeleinden zoals bij cellulitis.

Gewrichten

Goed nieuws voor Menzis-leden

Voor leden van Menzis biedt Fysiotherapie Ellekoot een gratis Fysiofitscan aan. Dit is een handig hulpmiddel om mensen een indicatie te geven over hun algehele gezondheid en fitheidsniveau. Daarnaast kan het een goede motivatie zijn als je je gezondheid onder de loep neemt. De Fysiofitscan bestaat uit een intake, een vragenlijst en een heleboel testen (zowel actieve als passieve testen). Na de test worden de waarden vergeleken met normwaarden en wordt er een gezondheidsadvies gegeven.

Kindertherapie

Ook kinderfysiotherapie wordt bij deze praktijk geboden. De behandelaar zorgt ervoor dat je kind op een leuke manier zijn of haar spieren en motoriek ontwikkelt. Soms is het namelijk zo dat er een achterstand in de motoriek ontstaat, bijvoorbeeld door ziekte of aandoening of door een ongeluk. De behandelaar is gespecialiseerd in behandeling van kinderen tot 18 jaar. Maak nu een afspraak via de website of telefoon.