Aan het werk als pedagogisch medewerker

opleiding-sport-en-bewegen

Het valt niet mee wanneer je net afgestudeerd bent om een passende baan te vinden als sport en spel begeleider niveau 3 of 4, met een opleiding sport en bewegen ben je al snel op de gewenste plek. Tijdens de opleiding heb je ook nog de mogelijkheid om te leren, de opleiding voor bewegingsleider kun je namelijk helemaal gratis volgen bij loopbaangarantie.nl. Zonder salaris geen baan, dus ook dat is goed geregeld en nog een aantal andere aspecten van het vak. Wil je ook een vliegende start maken van je carrière?

Waarom kiezen voor deze structuur

Je vraagt je misschien af waarom je voor deze structuur moet kiezen, of wat zijn de voordelen. Het eerste voordeel is de baangarantie die je hebt, talenten zijn altijd welkom en de partners staan erom te springen. Je hoeft geen volle week te werken als dat je niet uitkomt, flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij de opleiding sport en bewegen. Ook wanneer je een aantal uren wilt werken ben je welkom, zo kun je privé en werk nog uitstekend combineren met elkaar. Tijdens je opleiding blijf je altijd in ontwikkeling, door de opleidingen die je worden aangeboden.

opleiding-sport-en-bewegen

Coach om je te begeleiden

Natuurlijk krijg je met de opleidingen die je kunt doen nieuwe informatie waar je gebruik van kunt maken, naast deze kennis is er ook een coach tijdens je opleiding die je persoonlijk begeleidt. Er zijn tijdens je opleiding ook nog andere opties, die ook bij kunnen dragen aan het succes van je opleiding. Zo heb je bij loopbaangarantie.nl precies de opleiding die je wenst en waar je al zo lang naar op zoek bent. Zekerheid heb je met het contract wat je tekent, zowel voor werk als voor je opleiding geldt deze zekerheid tijdens je opleiding.