Aan je doelen werken bij Sportcentrum Alphen!

Sportcentrum Alphen

Ik werk bij Sportcentrum Alphen aan mijn doelen, zo wil ik graag wat kilo’s afvallen, mijn conditie verbeteren en sterker worden. Ik sport hier nu al een aantal maanden met veel plezier, ik vertel je er graag meer over in deze blogpost.

Het roer om dankzij Sportcentrum Alphen

Sportcentrum AlphenEen aantal maanden geleden besloot ik dat het roer om moest. Ik wilde mezelf niet langer meer volproppen met slecht voedsel en meer gaan bewegen in de week. Soms wandelde ik, maar van echt bewegen kwam het maar niet. Ik merkte dat ik een stok achter de deur nodig had, meer motivatie. Ik besloot de hulp in te schakelen van een sportschool om zo mijn doelen te behalen. Sportcentrum Alphen gaf mij in het begin al gelijk een goed gevoel. Zij luisterden naar mijn verhaal en kwamen met een plan waarmee ik mijn doelen kan behalen. En het belangrijkste: zij leerde mij dat het niet gaat om zo snel mogelijk mijn doelen te behalen, maar om efficiënt werken aan een verantwoorde en nieuwe levensstijl. Ik ben blij dat ik voor deze sportschool gekozen heb, hier kan ik met een vertrouwd gevoel werken aan een betere zelf en dat vind ik erg fijn. Er sporten hier mensen in allerlei vormen en maten, dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je buiten de boot valt. Iedereen is heel aardig tegen elkaar en er heerst een gemoedelijke sfeer

Aanbod groepslessenSportcentrum Alphen

Maak gerust eens kennis met Sportcentrum Alphen! Ze geven je graag een rondleiding door het gebouw, inclusief de sportzalen. Als je wilt kun je daarna uiteraard ook gelijk een groepslesje volgen, zodat je een goede indruk krijgt van hoe het sporten daar eraan toe gaat. Bij deze sportschool in Alphen weet je zeker dat je jouw doelen behaald en tegelijkertijd vermaak je je prima met het aanbod aan groepslessen, wat dacht je van: Xcore,  Bodypower, Dance-Fit, Step-Fit of Core training? Keuze genoeg!